Select Page

Gala Avond van de Deunese Ondernemer roept Café Den Witten Hert uit tot beste onderneming

Gala Avond van de Deunese Ondernemer roept Café Den Witten Hert uit tot beste onderneming

Afgelopen vrijdag had de tweede editie van de ‘Gala Avond van de Deurnese Ondernemer’ plaats, een initiatief van de Lokale Economieraad Deurne.

De ‘Lokale Economieraad Deurne’ (LERD) is een adviesraad die ondernemers ondersteuning biedt door hen op lokaal niveau te verbinden, door samen te werken en hen een platform aan te bieden om succesvol te zijn. Vrijdag had in zaal Sportoase Groot Schijn voor de tweede keer de Gala Avond van de Deunese Ondernemer plaats. Het orkest ‘Cream Colored Ponies’ uit Deurne bracht vintage, swing en jazz muziek. Het buffet werd verzorgd door Foodmaker Deurne. Op de avond werden een aantal ondernemers verkozen in verschillende categorieën. De verkiezing bestond uit drie delen.

De eerste fase was de nominatie van de  ondernemingen of vrije beroepen die deel zouden nemen aan de verkiezingen. Er waren verschillende categorieën. Dan volgt er een periode van drie weken waarbij het publiek op de website van de LERD zijn stem kon uitbrengen. Er werden dit jaar maar liefst 8184 stemmen uitgebracht, wat het dubbel was van vorig jaar. Het ondernemerschap in Deurne leeft. De stemmen van het publiek telden voor 50% voor het eindresultaat.

Tijdens de Gala Avond mocht de top 3 van elke categorie nog een ‘pitch’ (nvdr. een presentatie) geven. De avond werd aan elkaar gepraat door presentator Erwin Van den Sande, persverantwoordelijke van RAFC. Een driekoppige jury ging in beraad en elk jurylid gaf ook een stem. Hun punten golden voor de andere 50%. De spanning was dan ook te snijden.

De laureaten van 2024 zijn:

Beste Startende Onderneming

  • Bar Kotee – Alain Hoeckx, Rebecca & Christina Gevers
  • Carrefour Market Eksterlaar Deurne – Bart Ceusters & Dimitri Pikaerts
  • Bar Ven – Javier Sanchez

Beste Uitvoerder van een Vrij Beroep

  • Osteopathie Ter Rivieren – Kristiaan Van Praet
  • Advocatenkantoor Ariane Van Dooren
  • Kinepraktijk Kris Huylebroeck

Beste Onderneming

  • Café Den Witten Hert – Ann Clymans
  • Congé Bricolé – Line Vanvoorden
  • Aluna Groepspraktijk – Alice Krug

De winnaars mochten een trofee en oorkonde ontvangen ontworpen door bestuurslid Inez Vidts, en een pakket met lokale producten van ‘Dees Is Wel Deurne’, bloemen van Abies, waardebonnen van Café Exter en MultiFlora , chocolade van Leonidas, enkele boeken en andere cadeautjes. En eeuwige roem uiteraard.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)