Select Page

Liedjes weerklinken tussen de planten

Liedjes weerklinken tussen de planten

Tuincentrum Abies is met stip de leukste plantenhandel in Deurne en omstreken om rond te kuieren. En tijdens deze feestdagen krijg je er ook nog een serenade bovenop.

Met de kerstdagen is tuincentrum Abies een lust om doorheen te wandelen. Dit jaar is er in de winkel ook een kerst pop-upbar geopend waardoor winkelen een echte attractie is. Bovendien brengt zaakvoerster Cindy Roothoofd ook nog eens enkele optredens. De jonge vrouw volgt al vijf jaar zanglessen. Ze trad al enkele keren op in woonzorgcentra Silsburg en De Tol. Cindy Roothoofd: “Ik hou van zingen en wil graag de mensen entertainen. De optredens in de woonzorgcentra waren een succes. Vandaar dat ik dacht, waarom doe ik het niet in de winkel? De pop-upbar leek mij daarvoor een geschikte gelegenheid.” De gelegenheidszangeres brengt populaire liedjes, kerstliedjes als Feliz Navidad of Jingle Bells, maar eveneens ‘gouden oude’ nummers als Fire, Stay by me, Let it be, Love is in the air,…

Vader Jos Roothoofd kijkt tevreden toe. “We zouden hier graag een permanente bar willen, met een terrasje. Zodat mensen gezellig kunnen winkelen en ook even genieten bij een drankje.” vertelt hij achteraf. Dan voegt hij er aan toe: “Ik ben weliswaar mijn aandeel in de zaak aan het afbouwen. Mijn dochters nemen nu de taken over. Ikzelf doe nog wel de aankoop van de planten. En ik wil ook nog mijn schouders mee onder die bar zetten.”

  • Pop-upbar: van dinsdag tot zondag tijdens de openingsuren (tot 17/12)
  • Optredens: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 15.30u. tot 16.30u. (tot 17/12)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)