Select Page

Rozen voor Oekraïne

Rozen voor Oekraïne

De oorlog in Oekraïne wekt heel veel solidariteit op. Ook tuincentrum Abies heeft het hart op de juiste plaats en organiseert een actie.

Tuincentrum Abies gaat rozen verkopen om Oekraïne te steunen. Cindy Roothoofd legt uit hoe de actie zal verlopen: “We hebben speciale gele en blauwe rozen gekocht, die gaan we verkopen en de opbrengst storten we aan de actie 12-12 voor Oekraïne. Zelf hebben wij bij de aankoop al bijgedragen met een donatie voor de inzameling die werd georganiseerd door de kweker.”

12-12 is een samenwerking van zeven humanitaire organisaties die in België voor de oorlog in Oekraïne de handen in elkaar slagen. Cindy vertelt gedreven verder: “Door een blauwe en gele roos samen te verpakken en te verkopen aan €10, hopen we voor Oekraïne een bedrag in te zamelen van €1000. Wij starten deze actie morgen in onze winkel. Vanwege de Internationale Vrouwendag is de winkel morgen uitzonderlijk open.”

Tuincentrum Abies, Herentalsebaan 556, Deurne. Dinsdag, vanaf 9.15 u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)