Select Page

Vier Deurnenaars op de kieslijsten van het Vlaams Belang

Vier Deurnenaars op de kieslijsten van het Vlaams Belang

Op de kieslijsten van het Vlaams Belang voor de federale en Vlaamse verkiezingen op 9 juni staan vier kandidaten die in Deurne wonen.

Voor de federale verkiezingen staat Sam Van Rooy op de vierde stek van de lijst van het Vlaams Belang. Van Rooy is momenteel lid van het Vlaamse parlement. Hij zetelt ook in de Antwerpse gemeenteraad waar hij fractievoorzitter van zijn partij is. Op de lijst voor het Vlaamse parlement vinden we Peggy Pooters terug op de 9e plaats. Zij focust zich op de onderwijsproblematiek. Pooters is ook lid van de gemeenteraad van Antwerpen. Twee plaatsen verder op deze lijst staat Jan Van Wesembeeck. Hij richt zich vooral op mobiliteit en ruimtelijke ordening. Van Wesembeeck is nu de fractieleider van het Vlaams Belang in de districtsraad van Deurne. Tenslotte vervolledigt Guy Dirckx het klavertjevier, zij het op de opvolgerslijst. Dirckx is de man van de controle op begrotingen en besluiten. Hij zetelt momenteel in de districtsraad.

Foto: (vlnr) Jan Van Wesembeeck, Peggy Pooters, Sam Van Rooy en Guy Dirckx

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)