Select Page

Gala avond van de Deurnese Ondernemer 2024

Gala avond van de Deurnese Ondernemer 2024

De Lokale Economieraad Deurne, organiseert, na een succesvolle eerste editie vorig jaar, de tweede editie de ‘Gala avond van de Deurnese Ondernemer’ met verkiezingen van ondernemers uit Deurne.

Op vrijdagavond 15 maart heeft de ‘Gala avond van de Deurnese Ondernemer’ plaats. Dan zullen er ook drie winnaars worden verkozen door de jury uit de nominaties van Deurnese ondernemingen en vrije beroepen in deze categorieën:

 • Beste startende onderneming (Gestart in 2023)
 • Beste onderneming
 • Beste vrij beroep

 

Nog tot en met zondag 10 maart kan het publiek stemmen via de website om zo tot een top drie per categorie te komen. De stemmen van het publiek gelden voor 50%. De eerste drie bedrijven van elke categorie krijgen de tijd om hun onderneming te pitchen aan de jury tijdens de gala avond. Daarna worden de definitieve winnaars bekend gemaakt door de juryvoorzitter. In de prijzenpot steken een duurzame trofee (winnaar) en/of een oorkonde, een lokaal prijzenpakket, twee boeken, persaandacht en eeuwige roem.

Contact

Stemmen en tickets Gala avond: https://lerd.be/

Foto: archief

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

2 Comments

 1. Mie

  Ik wilde stemmen maar ik vind dat een heel raar lijstje en helemaal niet representatief voor Deurne. Wie stelt dat eigenlijk samen? Er staan alleen oervlaamse namen in, en dat is al lang niet meer de realiteit in Deurne. Dus stem ik niet …

  Reply
 2. Mie

  Ah, ik snap het al! De voorzitter van die vereniging is een bestuurslid van NVA Deurne… Net zoals die website/facebookpagina “Deurne leeft” die pretendeert er te zijn voor alle deurnenaren maar die eigenlijk van een districtsraadslid van NVA in Deurne is. Het zou fijn zijn als die politieke verbanden ook openlijk worden benoemd … .

  Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)