Select Page

Dromen over de Bisschoppenhoflaan

Dromen over de Bisschoppenhoflaan

De Bisschoppenhoflaan is niet onmiddellijk de meest aantrekkelijke straat van Deurne. Maar als het van de partij Groen afhang, komt daar verandering in.

De afgelopen maanden verzamelde Groen Antwerpen en Groen Deurne dromen voor de Bisschoppenhoflaan. Illustrator FennaBee tekende vervolgens een geweldig, optimistisch en kleurrijk droombeeld. Groen wil nu met de andere buurtbewoners het gesprek aangaan over die dromen. Gemeenteraadslid Karen Maes: “Wat vind je nu al goed aan de Bisschoppenhoflaan? Wat moet er anders? Heb jij nog betere ideeën? Groen Antwerpen en Groen Deurne zetten jouw ideeën om in een realistisch voorstel en zetten het op de politieke agenda.”

De avond gaat door vandaag, donderdag 29 februari van 20u tot 22u. Plaats: Bazaar2100, Merksemsesteenweg 24/26, te Deurne. Karen Maes voegt er nog aan toe: “Je kan daar ook een gratis affiche van het droombeeld ophalen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)