Select Page

Op stap met een kruidenvrouw

Op stap met een kruidenvrouw

Tijdens de kortste nachten van het jaar zijn heksen en toverwezens het meest actief, beweert het volksgeloof. Hedendaagse heksen zijn echter vooral wijze vrouwen die veel weten over wilde planten en hun onvermoede eigenschappen. De domeinwachtsters van het Rivierenhof vertellen je op graag de volkse verhalen over kruiden en tonen jou hoe je deze planten kan gebruiken. 

Geïnteresseerd? De gids verwacht je op zondag 23 juni 2019 aan kasteel Rivierenhof, Parkweg in 2100 Deurne. Aan jou de keuze: je kan deelnemen van 10u tot 12u of van 14u tot 16u. Inschrijven kan n u. Deelnemen aan deze leerrijke wandeling is gratis, maar je moet vooraf verplicht reserveren via www.eventbrite.be  > Rivierenhof ‘Op stap met een kruidenvrouw’.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)