Select Page

IJs op het Wim Saerensplein

IJs op het Wim Saerensplein

De markthandelaars van de markt op het Wim Saerensplein vinden het tijd om hun klanten te belonen voor hun komst naar de wekelijkse markt. En dus bouwen ze morgen een klein feestje.

“Weer of geen weer, de klanten staan er toch maar weer iedere zaterdag en met wat kan je beter trakteren in de zomer?” vragen de markthandelaars zich hardop af. De vraag stellen is ze beantwoorden: de marktkramers trakteren hun klanten op een ijsje. Maar dan rijst er wel een probleempje. Hoe herken je de klanten uit de massa die plots naar het Wim Saerensplein komt afgezakt louter en alleen voor een ijsje? Daar hebben de kramers een doeltreffende oplossing voor.  Iedereen ontvangt een kaartje en wie bij vier verschillende kramen iets koopt, krijgt telkens een stempel. Een kaart met vier stempels is goed voor een ijsje zolang de voorraad strekt. Nu zaterdag tussen 9 en 12 u.

(Foto: Sandra Wintershoven)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)