Select Page

Week van het bos

Week van het bos

Deze week vieren we de week van het bos. In het Provinciale Groendomeinen Rivierenhof zijn lagere scholen de hele herfst welkom om te genieten van het bos en de natuur.

In Deurne kun je op stap in het Rivierenhof. In dit domein kun je de doe-het-zelfwandeling ‘Samen de natuur in’ maken. Kun je met jouw klas de 10 natuuropdrachtjes tot een goed einde brengen? Je vindt alle informatie op de website van het Rivierenhof. Ga je liever op stap met de domeinwachter, informeer dan naar de mogelijkheden.

In de verschillende provinciale groendomeinen kun je ook met je gezin een wandeling of speurtocht maken. Je gaat op stap met je eigen gezin of de eigen bubbel. In het Rivierenhof in Deurne kun je kiezen uit verschillende doe-het-zelf wandelingen voor gezinnen, zoals de wandeling van Tjakkie de Specht of de kraaltjeswandeling.

Meer info: Provincie Antwerpen > kijk bij het Rivierenhof

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 11km/h NW
Humidity: 87%
Pressure: 1016.59mbar
UV index: 0

(advertenties)