Select Page

Filmploeg strijkt neer in Venneborglaan

Filmploeg strijkt neer in Venneborglaan

In het huis nummer 7 op de Venneborglaan wordt er deze dagen gefilmd voor een Vlaamse fictiereeks met als titel ‘Dood spoor’.

De tv-serie Dood Spoor gaat over iemand die door middel van een uitzonderlijke gave, zijn talent inzet om een mysterieus politieonderzoek dat vast was komen te zitten, mee op te lossen. Hoe meer hij zich vast ‘bijt’ in de zaak, hoe meer zijn huwelijk er begint onder te lijden. Deze reeks werd ontwikkeld door Malin-Sarah Gozin en de regie is in handen van Hans Vercauter. De producent is Lompvis BV. In de serie combineert Malin-Sarah haar liefde voor fictie met haar passie voor eten.

Malin-Sarah Gozin is bekend voor Clan, een reeks die gaat over enkele zussen die de onhebbelijke man van de vijfde zus proberen te vermoorden. De serie kreeg een internationale remake onder de naam ‘Bad Sisters’ en won een Bafta, een belangrijke Britse tv-prijs, in de categorie ‘beste drama’.

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)