Select Page

Een nieuw kleedje voor Gazet van Deurne

Een nieuw kleedje voor Gazet van Deurne

Gazet van Deurne heeft een nieuw kleedje aangetrokken. En heeft een verjongingskuur ondergaan.

Misschien had u het al gemerkt. De laatste weken had Gazet van Deurne last van de winterblues. Het opladen van de pagina’s ging zo langzaam dat een computer erbij in slaap viel. Dat is nu voorbij, webmaster Pieter Nieuwenhuijs (3c-group.nl) heeft de onlinekrant een upgrading gegeven waardoor de krant weer op een aangename wijze kan worden gelezen. De nieuwsblog heeft daarbij een nieuwe lay-out gekregen. De verschillende rubrieken hebben een eigen kleur en je krijgt als lezer een beter overzicht van de laatst geschreven artikels. Gazet van Deurne is weer klaar om het nieuws van het district te brengen. Daarbij rekent de krant op de medewerking van iedereen die in Deurne woont of werkt of het district in het hart draagt. Als je een nieuwtje of weetje hebt, aarzel niet en neem contact op met ons: info@gazetvandeurne.be

Koken kost geld

Gazet van Deurne is vrijwilligerswerk. De mensen die artikels schrijven doen dit zonder tegenprestatie. Er is geen instantie die dit initiatief met subsidie ondersteunt. Een aantal handelaars sponsoren met een reclameblokje. Daarmee kan de domeinregistratie en de hostingkost worden betaald. De upgrading heeft, ondanks dat onze webmaster een behoorlijke financiële geste heeft gedaan, geld gekost. We hebben in het verleden vaak schouderklopjes gekregen. En dat voelt lekker aan. Maar we zouden nu willen vragen aan iedereen, vereniging of individu, die de onlinekrant in het hart draagt, om een stapje verder te zetten. En om een zo’n publiciteitsblokje te gebruiken om de appreciatie voor ons werk uit te drukken. Wij van onze kant beloven om het lokale nieuws van Deurne nog beter te laten weerklinken. (info@gazetvandeurne.be)

Dank hiervoor,

Wilfried

PS. De prijs van een publi-blokje is 20 euro per maand. Vanaf 6 maanden is het 15 euro per maand.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. Vitaliy

    Hallo. Ik ben al een tijdje trouw lezer van de gazet van Deurne.
    En elke dag lees ik met alle plezier wat er bij ons in Deurne gebeurd.
    Al vast bedankt.

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)