Select Page

Elke Brydenbach doet een gooi naar een zitje in het Vlaams parlement

Elke Brydenbach doet een gooi naar een zitje in het Vlaams parlement

Elke Brydenbach, schepen voor jeugd en sport in Deurne en leerkracht in een Antwerpse secundaire school, kondigt haar kandidatuur aan voor het Vlaams Parlement in de verkiezingen van juni 2024. Zij zal op de 24ste plaats staan.

Het is de wens van Brydenbach om als volksvertegenwoordiger een significante invloed uit te oefenen op het Vlaams beleid. Met 12 jaar ervaring als schepen en 20 jaar als leerkracht benadrukt Elke Brydenbach haar toewijding om de belangen van Deurne, Antwerpen, en heel Vlaanderen te vertegenwoordigen. Brydenbach: “Mijn ervaring in het onderwijs en als schepen heeft mij waardevolle inzichten gegeven. Ik wil deze inzichten inzetten om de stem van onze stad en onze scholen op een groter podium te vertegenwoordigen. Voor Deurne, voor Antwerpen, en nu ook voor heel Vlaanderen. In het onderwijs hebben we al veel bereikt, maar de uitdagingen blijven groot. Ik ben klaar om mijn schouders onder deze uitdagingen te zetten en een positieve verandering teweeg te brengen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *