Select Page

Netwerkavond en bezoek aan De Grote Schijn

Netwerkavond en bezoek aan De Grote Schijn

De restricties van de coronapandemie zijn grotendeels afgebouwd. In Deurne is voor ondernemers de tijd aangebroken om elkaar weer te ontmoeten. En dit gebeurt met een netwerkavond op de opening van ‘De Grote Schijn’.

Op vrijdag 29 oktober nodigt ‘Netwerk Deurne’ de ondernemers uit voor een netwerkreceptie met hapjes in kasteel Rivierenhof. De activiteit begint om 18u en  om 20.15u start de wandeling doorheen het magische Rivierenhof. Na deze wandeling kan er nog worden na gekeuveld op een ‘after drink’. Inschrijven kan op: http://www.netwerkdeurne.be/openingsavond-van-de-grote-schijn-editie-2021

De Grote Schijn is een magische avondwandeling vol zinnenprikkelende ontmoetingen. Met speciale lichteffecten en geluiden en geuren bovenop wordt in het avondlijke park een speciale sfeer gecreëerd. Het is alsof je je even als Alice in Wonderland vertoefd. Het evenement loopt van 29 oktober tot en met 14 november. Reserveren kan op: https://degroteschijn.be/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)