Select Page

Al 2000 bezoekers voor het meest opmerkelijk museum

Al 2000 bezoekers voor het meest opmerkelijk museum

Het natuurhistorisch museum in het Boekenbergpark is met stip het meest opmerkelijk museum in Antwerpen. Het vindt onderdak in het grootste kunstmatige grottencomplex van Europa. De onderaardse zalen en gangen herbergen een permanente tentoonstelling met als hoofdthema’s paleontologie, mineralogie, archeologie en prehistorie.

Het voorbije weekeinde begroette het museum de 2000ste bezoeker. De gelukkige was Pit De Bens die met zijn echtgenote Ina en de kleinkinderen een bezoekje brachten. Bestuurslid Luc Vandeput vertelt: “Een record in onze geschiedenis. Met een nieuwe bestuursploeg hebben we dit jaar een nieuwe elan gegeven aan het Natuurhistorisch Museum Boekenberg. Het meest onverwachte museum van Antwerpen. Een nieuwe logo, goeie communicatie en een beetje ‘soft marketing’ hebben resultaat afgeworpen.” Pit De Bens glimlacht breeduit: “Een aanrader trouwens, dit museum.”

Het museum is geopend tot en met 8 oktober, enkel op zondagnamiddag van 14u tot 18u (de kassa sluit om 17u30). Groepsbezoeken zijn mogelijk op aanvraag.

Foto: (vlnr) Voorzitter Koen Maes met Pit De Bens, vrouw Ina en kleinkinderen

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)