Select Page

Nieuw platform steunt 100 jarige luchthaven

Nieuw platform steunt 100 jarige luchthaven

De luchthaven van Deurne bestaat 100 jaar. Deurnes districtsraadslid Alain Hoeckx (N-VA) start daarom met een nieuwe webstek: ‘Voor eeuwig luchthaven Deurne’. Bezoekers kunnen daarop hun verjaardagswensen met de luchthaven achterlaten.

Alain Hoeckx legt uit waarom hij dit initiatief startte: “Een eeuw lang vliegen en dromen in Deurne, dat kon wat mij betreft niet ongezien voorbijgaan. Het feestweekeinde met de Stampe fly-in en de airshow bewezen eens te meer hoe geliefd onze luchthaven is. Ik ben ervan overtuigd dat er een stilzwijgende meerderheid is die de luchthaven door dik en dun steunt.”

De website dient niet alleen als een digitaal verjaardagskaartje voor de luchthaven, maar biedt ook een platform waar iedereen steun kan betuigen en een dialoog kan voeren over de toekomst van de luchthaven. Hoeckx gaat gedreven verder: “Het blijft niet bij het verzamelen van verjaardagswensen. We weerleggen ook enkele veelvoorkomende kritische reacties op de luchthaven via de website. Het is dan ook mijn hoop dat deze website zal helpen om het debat rond de luchthaven te nuanceren, en een tegengewicht zal bieden aan de vaak eenzijdige negatieve berichtgeving.”

Alle verjaardagswensen ingezonden via de website zullen later worden gebundeld tot één groot verjaardagskaartje. Hoeckx besluit: “Deze digitale eerbetuiging aan de luchthaven zal dienen als een symbool van de blijvende steun en liefde voor de luchthaven van Deurne.”

Praktisch: www.vooreeuwigluchthavendeurne.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)