Select Page

Deurnese vrouw verkozen tot Miss Wellness Sympathie

Deurnese vrouw verkozen tot Miss Wellness Sympathie

Het verhaal van Joyce Van de Merlen zit erop. Zij is nu een hoop ervaringen, herinneringen en een titel Miss Wellness Sympathie 2023 rijker.

Ze is nog niet helemaal bekomen van haar avontuur maar wil graag het verhaal nog eens vertellen: “Op de vooravond van mijn 40ste verjaardag besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde meer dingen doen die ik nog nooit had overwogen. Ik wilde mensen ontmoeten en meer ja durven zeggen. Zo schreef ik mij in voor de verkiezing van Miss Wellness Beauty. En plots zat ik in een rollercoaster. Wat een traject. We gingen dames verzorgen in WZC Ten Boomgaard. We kregen allerlei interessante  workshops. Ik ontmoette lieve medekandidaten met hun eigen levensverhalen. En dan was er ook nog een reis naar Turkije.”

De finale ging door in het Hilton Antwerpen. Kelly Van Doorselaere kaapte het kroontje van Miss Wellness 2023 weg. Maar ook de Deurnese schone viel in de prijzen en werd verkozen tot Miss Wellness Sympathie. Joyce Van de Merlen besluit: “Het was geweldig, overweldigend en te mooi om mee te maken. En het was een leerproces, zowel professioneel, mentaal als emotioneel.” Ze kijkt naar haar broer Benjamin met het syndroom van Down. “Hij is zo trots.” glimlacht zij vertederd.

Ondertussen is de kersverse Miss Wellness Sympathie terug aan de slag in haar praktijk ‘Joyce Beauty Secret’ in Deurne waar zij haar eerste privé  opleiding als  extensionspecialiste geeft. Verder doet zij ook nog  haarverbetering voor mensen met haaruitval en andere problemen en de permanente make up. “En blijf ik voor de klanten verse soep maken met groentjes uit eigen tuin en verse muntthee.” voegt zij er nog aan toe.

Foto boven: Joyce Van de Merlen krijgt haar lintje van haar voorgangster uit 2022 © Fotope

Foto onder: De kersverse Miss Wellness Sympathie 2023

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)