Select Page

En plots prijkt juf Wendy in een modellenmagazine

En plots prijkt juf Wendy in een modellenmagazine

Wendy Bollens uit Deurne beleefde een verrassing van formaat. Haar foto verscheen in het modellenblad Prestige Models Magazine.

Modellenfotograaf Peter Casie en zijn vrouw Wendy Bollens zijn ook de organisatoren van de modellenwedstrijd Models International. Een eerste shoot van Models international werd goed opgemerkt door Prestige Models Magazine. Peter Casie verduidelijkt: “Zeven van de tien kandidaten verschenen  in de editie van februari.” Maar de grote verrassing, toch voor Wendy Bollens, was dat de redactie van het magazine ook een foto van haar had weerhouden voor publicatie.” Peter Casie legt uit: “Wendy begeleidt mee de modellen tijdens de fotoshoots. Zij geeft tips hoe zij zich het best presenteren. Op een bepaald moment deed zij voor een van de meisjes voor hoe zij het best kon zitten. Ze deed dat zo goed dat ik ook enkele foto’s van haar nam. En zonder haar medeweten heb ik die bij de foto’s gestoken die ik heb doorgestuurd.”

Ook de redactie van het modellenmagazine leek de foto te appreciëren. Want ze werd geselecteerd voor publicatie. Peter Casie lacht: “Van een carrièreswitch gesproken. Van lagere school juf in het vijfde studiejaar in basisschool Andromeda naar model.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)