Select Page

Multidisciplinair Psychopedagogisch Centrum Kinderen Centraal viert 10-jarig bestaan

Multidisciplinair Psychopedagogisch Centrum Kinderen Centraal viert 10-jarig bestaan

Het Multidisciplinair Psychopedagogisch Centrum Kinderen Centraal viert haar 10-jarig bestaan op zaterdag 11 maart van 14u tot 17u aan de Bisschoppenhoflaan 436-444 in Deurne. Het centrum heeft gedurende deze 10 jaar hard gewerkt aan het psychisch welzijn van kinderen en jongeren en hun context.

Het team van 17 werknemers zet zich elke dag in voor het welzijn van de kinderen en gezinnen waarmee ze werken. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het centrum een feestelijke dag met verschillende activiteiten en optredens. Zo zal er onder andere een akoestisch optreden zijn van Stef & De Tong, een zoektocht naar de knuffel van Ali door Atelier Niyaah en een photobooth van Illugin waar fantastische souvenirs gemaakt kunnen worden.

Schepenen Elke Brydenbach en Philip Van Acker (beiden N-VA) zullen ook aanwezig zijn om deze bijzondere dag te vieren en districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) zal het lint doorknippen om het feest officieel te maken.

Kinderen Centraal is ontzettend trots op de afgelopen 10 jaar en is dankbaar voor alle steun en vertrouwen van de gemeenschap. Het team blijft zich inzetten voor het psychisch welzijn van kinderen en jongeren en hoopt nog vele jaren een belangrijke rol te spelen in de gemeenschap.

Praktisch: MPC Kinderen Centraal, Bisschoppenhoflaan 436-444 in Deurne. Zaterdag 11 maart van 14u tot 17u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Rain
06:4720:37 CEST
Feels like: 9°C
Wind: 13km/h W
Humidity: 70%
Pressure: 1018.63mbar
UV index: 0

(advertenties)