Select Page

Carnavalsfoor aan het Te Boelaarpark

Carnavalsfoor aan het Te Boelaarpark

Tijdens het eerste weekend van de krokusvakantie strijkt een nieuwe kermis neer op de Karel De Preterlei aan het Te Boelaarpark in Borgerhout. De Carnavalsfoor is een buurtkermis die buurtbewoners bij elkaar wil brengen en extra leven in de brouwerij brengt in de straten aan het park. Met gezonde snacks, een prikkelarme namiddag en een kortingsdag voor buurtbewoners.

Op vraag van de kermisuitbaters en enkele buurtbewoners gaf het district Borgerhout de toestemming om, naast de week in de zomervakantie, ook in de krokusvakantie een korte kermis te organiseren. Het district ging hiervoor niet over één nacht ijs. Borgerhouts districtsschepen voor wijkoverleg Mariam El Osri (groen): “Buurtbewoners werden bevraagd naar hun mening hierover en ook naar wat ze een leuke extra zouden vinden aan deze kermis. De bevraging leverde dus niet enkel enthousiasme op maar ook nieuwe ideeën van de bewoners.”

Haar collega districtsschepen Ben Van Duppen (PVDA) voegt er aan toe: “Het resultaat is een gezellige buurtkermis met een tiental kramen, die open zal zijn van vrijdag 17 tot en met maandag 20 februari. Naast bijvoorbeeld een draaimolen zijn er ook enkele nieuwigheden zoals een prikkelarme namiddag op zaterdag, een verkleedfeestje op zondag en zullen er onder meer ook gezonde groenteburgers te verkrijgen zijn”. De buurtbewoners kunnen tot slot rekenen op een kortingsdag op maandag.” De kermis wordt morgen om 16 u. feestelijk geopend in de aanwezigheid van de Borgerhoutse Reuskens.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)