Select Page

Tweedehandsbeurs voor toekomstige (groot)ouders

Tweedehandsbeurs voor toekomstige (groot)ouders

Ouders die een kindje verwachten, of (toekomstige) grootouders, moeten dit bericht zeker lezen.

Je kinderen zijn hun spullen ontgroeid en je wilt ‘wat groter’ kopen? Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen en speelgoed? Kom dan zeker naar de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond op zaterdag 9 oktober. Deze beurs (self-service-systeem) voor kinderkleding, speelgoed (ook kinderboeken, -DVD’s, e.d.) en babymateriaal vindt plaats van 10 tot 13 uur in scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne (te bereiken via de Boterlaarbaan).  Iedereen is welkom; de inkom is gratis!  Zie https://deurnezuid.gezinsbond.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 18km/h NNW
Humidity: 78%
Pressure: 1024.04mbar
UV index: 0

(advertenties)