Select Page

Kringwinkel helpt de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Kringwinkel helpt de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

De organisatie ‘Kringwinkel Antwerpen’ zal de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië ook helpen. De winkel van Deurne doet mee.

Van 1 tot 8 maart zal Kringwinkel Antwerpen voor elke verkocht kledingstuk in haar winkels 1€ doneren aan het Consortium 12-12. De winkel van Deurne doet mee aan de actie. “Ondanks de enigszins moeilijke periode waarin we ons als organisatie zelf bevinden, staat dit niet in verhouding tot het leed van de slachtoffers van de verwoestende aardbevingen in Syrië en Turkije”, zegt algemeen directeur Hans Tops: “Veel van onze collega’s hebben familie in Syrië of Turkije en daarom willen we toch zeker ons steentje bijdragen aan de humanitaire hulpverlening van 12-12. We hopen dat onze bijdrage zal helpen om de getroffen gemeenschappen te helpen herstellen.”

Het initiatief loopt van 1 tot 8 maart en is van toepassing op alle kledingstukken in alle Antwerpse Kringwinkels. Alle klanten die tijdens deze periode tweedehands kleding kopen, dragen bij aan de hulpverlening van 12-12. Maar ook klanten die kleren komen geven, steunen dit project want het textiel dat bij de kringwinkels binnenkomt, wordt weer ingezet voor deze actie.

Kringwinkel Deurne, Vosstraat 305 Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)