Select Page

Gratis taart

Gratis taart

De Gezelligste Living in Deurne – aka Klapsalon – bestaat 7 jaar en viert die verjaardag met gratis taart de hele maand maart.

In De Klap, voor sommigen nog bekend onder de deadname Cultuurcentrum Deurne, kan je bijna elke dinsdag tot en met vrijdag terecht voor een kopje koffie of thee tijdens het lezen van een krant of tijdschrift. Er is een keuze aan verschillende tijdschriften, zoals Humo, Knack, Actief Wonen, Nest, Goed Gevoel en Flow. Of wie de actualiteit wil volgen kan De Standaard, De Morgen, de Gazet Van Antwerpen of het Nieuwsblad lezen.

Naar jaarlijkse gewoonte viert de Gezelligste Living ofte Klapsalon in maart zijn/haar verjaardag met gratis taart. Gezellig koffie drinken met een heerlijk gebakje bovenop. Een stukje taart eten kan op woe 1, do 2, di 7, woe 8, do 9, di 14, do 16, di 21, woe 22, di 28 en do 30 maart, tussen 9 en 16 uur in de Frans Messingstraat 36, Deurne. Zolang de voorraad strekt, i.s.m. De Vijver vzw uit Deurne.

De Klap, Frans Messingstraat 36, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)