Select Page

Deurnese modellenfotograaf staat met twee foto’s op een internationale kalender

Deurnese modellenfotograaf staat met twee foto’s op een internationale kalender

Modellenfotograaf Peter Casie haalt de kalender van het Prestige Models magazine. En dat is een bijzondere prestaties.

De modellenfoto’s van Peter Casie worden met een regelmaat van een klok gepubliceerd in toonaangevende magazines zoals onder meer ‘Prestige Models magazine’ uit het U.K. en ‘Dreamy Models magazine’ uit de U.S.A. Nu sieren twee van zijn foto’s de kalender van Prestige Models magazine: de coverfoto en de foto voor de maand mei. Casie is daar in het gezelschap van fotografen  van over de hele wereld: Hongarije, USA, Zuid Afrika, Polen, Israël, UK, Polen.

Het model op de cover is Kathleen Nis. Casie: “Kathleen is een psychiatrisch verpleegkundige. Een jaar geleden heeft ze meegedaan met de wedstrijd Models International. Sindsdien heb ik al enkele keren met haar samengewerkt.” Op de pagina van mei komen we Arlette Kabore tegen. Peter Casie: “Arlette is afkomstig uit Burkina Faso. Ze heeft flink wat ervaring met de modellenwereld en heeft in Burkina Faso al modeshows gelopen. Ze heeft al in verschillende edities van modellenbladen gestaan. Bovendien is ze kandidaat van de modellenwedstrijd Models International van dit jaar.”

Foto: (vlnr) Peter Casie en Kathleen Nis met de kalender

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)