Select Page

Kerstmarkt in Deurne Centrum

Kerstmarkt in Deurne Centrum

Winkeliersvereniging Deurne Centrum heeft de Kerstman uitgenodigd. Op zaterdag 10 december komt de karaoke-kerstman aangereden met zijn bakfiets en op zondag 11 december komt hij opnieuw langs met zijn winterslee. Kinderen kunnen op zondag gratis op de foto met de kerstman. De foto’s zijn later beschikbaar via de website.

“De vraag leefde al langer onder de handelaars en inwoners om opnieuw een kerstmarkt te organiseren. In 2009 was er een op het Rodekruisplein en in 2012 stond de kerstmarkt voor het districtshuis. We gaan nu voor een knusse editie met comfortfood en Kerstsfeer. Na de heraanleg van de Frank Craeybeckxlaan hopen we de kerstmarkt naar het nieuwe plein te verhuizen met een grote vaste kerstboom.” aldus Alain Hoeckx, voorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Op de kerstmarkt is er een zit-zone met vuurkorven, banken en stoelen. Achteraan de parking zijn er gratis toiletten.

Praktisch

Plaats van gebeuren: Sint Pauluspad (Parking Atheneum Deurne). Duur: twee dagen: zaterdag 10 en zondag 11 december, van 12u tot 21u. Gratis toegang.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)