Select Page

Soep en chocolademelk op de markt

Soep en chocolademelk op de markt

“Het Vlaams Belang is een sociale volkspartij en wil dit in dit najaar ook tonen door met een nieuwe campagne tussen de mensen te staan.” aldus districtsraadslid Jan Van Wesembeeck.

Districtsraadslid en fractieleider Jan Van Wesembeeck geeft meer uitleg: “Onze ideeën om armoede te bestrijden, zijn immers meer dan nodig. Heel wat mensen die nauwelijks hun rekeningen kunnen betalen, worden nu nog meer door de waanzinnige energieprijzen en de even gekke belastingen regelrecht de armoede in geduwd. Daarom staan wij morgen, zaterdag 19/11, met een kop soep of chocolademelk op de markt van het Wim Saerensplein. De opbrengst van deze actie is bestemd voor VZW Feestvarken.” De vereniging Feestvarken vindt dat elk kind een fijne verjaardag verdient en werkt daarvoor samen met gemeentelijke sociale diensten en andere partners. Die partners zorgen ervoor dat ook kinderen die anders uit de boot zouden vallen eveneens een verjaardagsgeschenk krijgen.

Maar het districtsraadslid is ook boos: “Ik stel vast dat wij nog steeds geen schriftelijke toelating hebben ontvangen van de stadsdiensten voor deze actie. Niettegenstaande dat de aanvraag voor deze sociale marktactie reeds is aangevraagd op 21 oktober 2022. Maar wij de mandatarissen van het Vlaams Belang Deurne  gaan zeker op de markt staan, met of zonder toelating.”

(Foto: archief)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)