Select Page

Een knallende nacht

Een knallende nacht

In Antwerpen zijn er vannacht opnieuw twee ontploffingen geweest: in Berchem en in Deurne. De twee  woningen die het doelwit van de raid waren, werden eerder al geviseerd. Waarna er politiecamera’s werden geplaatst. Maar dat hield de onverlaten dus niet tegen.

Rond 1 uur vannacht vond er een ontploffing plaats in Berchem. Niet veel later was er ook een ontploffing in de Van Lissumstraat in Deurne, waarbij er eveneens schade is aan de deur. En zoals in Berchem, stond ook hier een bewakingscamera aan de overkant van de straat. De politie stelde in een perimeter in. De straten werden afgesloten voor onderzoek en het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

In beide huizen wonen leden van de familie E.H. De familie wordt genoemd in verschillende drugsdossiers en is al langer verwikkeld in een gewelddadige vete met andere criminele groepen. In de Van Lissumstraat werden op 11 augustus door een eigen ‘bewakingsdienst’ van de familie twee boefjes van een rivaliserende groep opgepakt en gefolterd. En in de nacht van 31 oktober ll. heeft de politie een voertuig onderschept op het kruispunt van de Van Steenlandstraat en de Bosselaersstraat. In de wagen vond de politie een vuurwapen en een handgranaat.

(Bron: vrt nws)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)