Select Page

Nieuwe stek voor Leonidas

Nieuwe stek voor Leonidas

De Leonidas-vestiging op de Frank Craeybeckxlaan heeft een nieuwe stek. Voortaan huist de winkel op de Gallifortlei 9.

De Gallifortlei wordt hoe langer hoe meer het kloppend hart van winkelend Deurne. Zeker nu ook de nieuwe Leonidas-winkel deze ochtend de deuren opende. De winkel was 9 jaren gevestigd naast de Lidl op de Frank Craeybecklaan maar kon daar niet meer blijven. Winkelierster Tessa Mariën legt uit waarom: “De huurovereenkomst liep af en Lidl heeft grote uitbreidingsplannen. Ik vond een geschikte plek op de Gallifortlei en ik moest niet lang twijfelen. Er waait hier een nieuwe wind en de winkeliersvereniging lanceert regelmatig activiteiten.”

Districtsburgemeester Tjerk Sekeris had de eer om de winkel te openen. Naast de winkel stond een popup koffiebarretje waar de klanten van de pralines mochten proeven. De winkel is nu open van maandag tot en met zaterdag. Tessa Mariën: “Ik moet nog uitzoeken welke dagen het best uitkomen. Bijvoorbeeld wanneer er veel mensen naar de post komen, hier aan de overkant.” Dat brengt ons bij de vraag of er een samenwerking met de post mogelijk is? Mariën lacht: “Stel je voor, postzegels met een chocoladesmaakje.”

Voor de gelegenheid is de winkel ook morgen, zondag, geopend.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Partly Cloudy
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h N
Humidity: 80%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)