Select Page

Receptie en nieuwjaarsdiner voor ondernemend Deurne

Receptie en nieuwjaarsdiner voor ondernemend Deurne

Vorig jaar organiseerde ‘Winkeliersvereniging Deurne Centrum’ een nieuwjaarsdiner om samen met ondernemend Deurne het glas te heffen op het nieuwe jaar. Dat wordt dit jaar overgedaan.

Op vrijdag 27 januari is iedere ondernemer uit Deurne en omgeving welkom in restaurant Violin aan Den Bosuil om het nieuwe jaar in te zetten. Voorzitter Alain Hoeckx geeft meer uitleg: “Vorig jaar was dat een succes. Zelfs met de toen geldende coronamaatregelen was onze eerste editie geslaagd. We hopen dit jaar nog meer ondernemers te bereiken. Iedereen met een ondernemingsnummer is welkom. Zo maken we ons netwerk van ondernemers in Deurne sterker.”

Restaurant De Violin trakteert de ondernemers vooraf op een receptie. De winkelvereniging zorgt voor een passende muzikale noot tijdens. De voorzitter gaat verder: “We starten dus met een receptie met hapjes en gaan nadien aan tafel voor een driegangen menu met drank inclusief. Opdat iedereen elkaar beter kan leren kennen, schuiven we tijdens het dessert door naar een andere tafel. Tijdens het nieuwjaarsdiner maken we eveneens bekend hoeveel we met de verkoop van onze Deurnese jaarkalender hebben kunnen schenken aan het goede doel.”

Praktisch

  • Vrijdag 27 januari om 18u30
  • Receptie en driegangenmenu (keuze vis of vlees)
  • Restaurant De Violin. Bosuil 1, Deurne
  • Leden en niet-leden welkom, collega’s en/of partner eveneens welkom
  • € 65 met BTW-bon
  • Inschrijven via: https://www.deurnecentrum.be/nieuwjaarsdiner/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)