Select Page

Tweedehandsbeurs voor kinderspulletjes

Tweedehandsbeurs voor kinderspulletjes

Kinderen kosten geld. Maar de Gezinsbond van Deurne-Zuid zorgt dat de uitgaven voor het jonge grut binnen de perken blijven.        

Je kinderen zijn hun spullen ontgroeid en je wilt alles een maatje groter kopen? Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen en speelgoed? Kom dan zeker naar de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond op zaterdag 1 oktober.

Deze beurs met self-service-systeem voor kinderkleding, speelgoed, kinderboeken en babymateriaal vindt plaats van 10 tot 13 uur in scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne (toegang via Boterlaarbaan).  Kandidaat verkopers brengen hun artikelen vooraf binnen, de eigenlijke verkoop wordt door de organisatie gedaan. Kom snuisteren in het breed aanbod aan mooie spullen, en doe gouden zaken. Breng je eigen boodschappentas mee, aub! Gratis inkom. Wil je iets kopen, betaal je dat voor het buitengaan met cash geld aan de kassa.

Meer info op https://deurnezuid.gezinsbond.be of via infolijn 03/321.28.02.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)