Select Page

Dringend gezocht: vrijwilligers voor mini-summerschool

Dringend gezocht: vrijwilligers voor mini-summerschool

Fleks is naar eigen omschrijving ‘een atypisch jeugdhuis waar de bar minder centraal staat en er meer wordt gefocust op de ontwikkeling van jongeren.’

Fleks, dat gehuisvest is in de lokalen van jeugdheem Sorm, biedt jongeren een platform om zowel hun talenten te ontwikkelen als een professioneel netwerk uit te bouwen. Jongeren worden er gestimuleerd en ondersteund in hun persoonlijke groei. Volgende maand start Fleks met de ‘Fleks Summer school’. Die heeft plaats van 3 tot 7 augustus in de Victor De Langhestraat 73 te Deurne. Jeugdwerkster Sam Biesbrouck heeft echter nog een uitdrukkelijke vraag: “Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers. Meer bepaald voor bijles Frans (2de en 3de graad), bijles Nederlands (2de en 3de graad), bijles Engels (2de en 3de graad), bijles wiskunde (2de en 3de graad), workshop over cv en motivatiebrief, workshop over sollicitatiegesprek, workshop over ondernemerschap en begeleiding van activiteiten (sport en spel).”

Interesse of vragen? info@fleks.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)