Select Page

Bar Restaurant Belair opent winterbar op Luchthaven Antwerpen

Bar Restaurant Belair opent winterbar op Luchthaven Antwerpen

Terwijl de winterse temperaturen Antwerpen in hun greep krijgen, verwelkomt Bar Restaurant Belair Antwerp het koude seizoen met de opening van hun Winterbar op het terras van de Luchthaven Antwerpen.

“De Winterbar biedt een warme en gastvrije omgeving op de luchthaven. Met een sfeervolle inrichting, comfortabele zitplaatsen en een unieke selectie winterse lekkernijen, creëert Belair de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid van het seizoen.” aldus Rein Van Hove, eigenaar van Bar Restaurant Belair Antwerp.

Ze gaat verder: “Met de introductie van onze Winterbar willen we niet alleen de feestdagen vieren, maar ook een nieuwe winterse traditie starten op de luchthaven van Antwerpen. We zijn verheugd om onze gasten een warme en ontspannen plek te bieden om samen te komen. Zowel reizigers op weg naar hun wintersportvakantie naar Innsbruck of Bolzano of naar de zon, als lokale bezoekers.”

De winterbar opent op vrijdag 8 december en is elke vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 9u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)