Select Page

Internationale erkenning voor Deurnese fotograaf

Internationale erkenning voor Deurnese fotograaf

De Deurnese fotograaf Peter Casie richt zich als Fotopé vooral op modellen. Zijn werk wordt steeds meer opgenomen in internationale modellenmagazines.

Het gaat Peter Casie voor de wind. De fotograaf die eerder toevallig begon met het fotograferen van modellen krijgt steeds meer erkenning vanuit internationale hoek. Peter Casie: “Het is begonnen doordat een meisje dat modellenwerk deed mij contacteerde voor een fotoshoot.” Zijn foto’s werden opgemerkt door een website die zich toelegt op missen, misters, modellen en hun organisaties. Daardoor werd hij huisfotograaf bij de modellenwedstrijd ‘Models International’. Waardoor zijn werk ook onder de ogen kwam van twee gerenommeerde internationale modellenmagazines: Prestige Models magazine uit het U.K. en Dreamy Models magazine uit de U.S.A.”

En nu is Peter Casie apetrots: “Er staan niet minder dan zeven modellen van ‘Models International’ in de beach edition van Prestige Models Magazine.” De Deurnese fotograaf knipoogt: “Goed bezig, toch?”

Foto: © Fotopé

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)