Select Page

Ontploffing viseert kapperszaak

Ontploffing viseert kapperszaak

Vannacht werden de bewoners van de Turnhoutsebaan uit hun slaap gerukt. Een explosief was ontploft voor kapperszaak ‘Barbershop Arjis’.

Arbër Halili, districtsraadlid voor Groen, woont tegenover het geviseerde pand. Hij doet zijn verhaal: “Om 3.35 werden wij wakker door een zeer luide knal. We zijn dan met enkele bewoners op de straat gekomen en zagen dat de kapperszaak op nummer 117 zwaar was beschadigd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse.” Alhoewel het nog vroeg is om al uitsluitsel te geven, geeft het parket mee dat, gezien de schade, het om een zwaar type van explosief ging. Ondertussen blijkt dat het vannacht ook in het centrum van Antwerpen, in de Volksstraat, heeft geknald.

Het parket laat weten dat het voor beide incidenten onderzoeksrechters heeft gevorderd en dat de federale gerechtelijke politie de dossiers zal onderzoeken. Het gerechtelijk labo en de DOVO ontmijningsdienst waren eveneens aanwezig.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4621:50 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 80%
Pressure: 1014.22mbar
UV index: 0

(advertenties)