Select Page

Spectaculair politieoptreden

Spectaculair politieoptreden

Gisteravond had op de Ten Eekhovelei een spectaculaire politieactie plaats. De straat was gevuld met politiewagens.

De Ten Eekhovelei gaf gisteravond een impressionante indruk. Wel 17 politiewagens stonden nabij de hoek met de Lakborslei. De straat was door de zwaailichten in een blauwe schijn gehuld. Doel van de actie was gelegenheid Ali Baba. Woordvoerder van de lokale politie Antwerpen Wouter Bruyns vertelt wat er gebeurde: “Op basis van klachten en eigen vaststellingen zijn we overgegaan tot controle. Er waren gisteravond 27 aanwezigen in de zaak. 15 ervan hadden drugs op zak. Verder waren er ook twee mensen zonder wettige verblijfspapieren. De zaak is dan ook in het kader van de drugswetgeving verzegeld.” Dat er zoveel voertuigen betrokken waren, is volgens de woordvoerder niet uitzonderlijk: “Dat is om te vermijden dat verdachten makkelijk zouden kunnen gaan lopen.”

De actie trok veel kijklustigen. De buren kennen de zaak niet echt. Een buurman vertelde dat er voorheen een zaak van machines was gevestigd. Wat er nu was, wist hij niet zo goed. De naam Ali Baba was nog maar de voorbije week boven de ingangsdeur aangebracht. “Misschien is daardoor de politie hier op zoek naar de 40 rovers.” grapte hij.  

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)