Select Page

Twee verdachten gevat na overval op nachtwinkel

Twee verdachten gevat na overval op nachtwinkel

Twee jonge overvallers van een nachtwinkel kunnen hun wandaad overdenken in de cel.

Zaterdagnacht kreeg een nachtwinkel in de Ter Heydelaan ongewenst bezoek over de vloer. Twee jonge mannen, gewapend met een pistool en een mes, bedreigden de uitbater. Er ontstond een schermutseling waarbij het slachtoffer lichte verwondingen opliep. De twee daders vluchtten uiteindelijk zonder buit. Er werden meteen meerdere patrouilles aangestuurd. Aanvankelijk bleef het nazicht negatief, maar een ploeg van het snelleresponsteam merkte in de omgeving van het Bosuilstadion twee mannen op die in aanmerking kwamen voor de feiten. De twee konden geen zinnige verklaring geven voor hun nachtelijke wandeling. Ze werden aan een controle onderworpen en bleken in het bezit van een mes en een nepwapen en moesten de feiten toegeven. De twee mannen (18 en 20) werden gearresteerd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)