Select Page

Circus in Deurne

Circus in Deurne

Het Wiener Circus is al ruim een week in Deurne aanbeland. Wie nog niet is gaan kijken, krijgt nu een tweede kans. Want het circus last van 6 tot 11 juli extra shows in.

Het Wiener Circus reist in België rond sinds 1965. Daarmee is het het oudste, nog rondtrekkende circus, in ons land. En terwijl een circus voor de bezoekers een sfeer van authenticiteit, nostalgie en romantiek oproept, is het voor de circusmensen hard werken. Directeur Ricky Cannone zegt hierover: “Enkel de mensen met liefde en passie voor het vak houden het vol”. Gelukkig voor het Wiener Circus vinden steeds meer bezoekers de weg terug naar het circus.

Wie de sfeer van authenticiteit, nostalgie en romantiek wil opsnuiven, kan terecht op de hondenweide tegenover het Bosuilstadion. Optredens zijn er op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag om 15 u. Zaterdag is er ook een avondoptreden om 18 u. Reserveren kan op 0496/70 47 20 of via de website: https://wienercircus.com/reservatie/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 90%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)