Select Page

Modetentoonstelling is schot in de roos

Modetentoonstelling is schot in de roos

De afdeling Creatie en mode van het Scheppersinstituut organiseerde de voorbije dagen een tentoonstelling in de zijvleugel van het districtshuis. Het werd een schot in de roos.

Omdat de leerlingen van de afdeling Creatie en mode van het Scheppersinstituut hun werkstukken niet konden tonen in een defilé, opteerden ze voor een tentoonstelling.Voor hun creaties lieten de leerlingen zich niet alleen inspireren door klassieke modeontwerpers. Maar ze gingen ook hun mosterd halen bij kunstenaars of zelfs meubelontwerpers. Waarbij de vraag rees: is dit modische kunst of kunstzinnige mode.

Gisteren en vandaag stelden de leerlingen tentoon in het districtshuis van Deurne. Met succes. Leerkracht Geysels: “Ruim 300 mensen kwamen de expositie bekijken. En dat is een opsteker voor onze leerlingen en het ganse expoteam van de richting creatie en mode van onze school.” Voor wie er niet bij kon zijn, geven we hieronder enkele impressies weer.

www.scheppers.be 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)