Select Page

De zomerbar, da’s elke dag vakantie

De zomerbar, da’s elke dag vakantie

Het kloppend hart van de Zomer van Antwerpen is zonder twijfel de zomerbar. En die ligt dit jaar in Deurne, in Park Groot Schijn.

De ‘place to be’ in deze vakantiemaanden is de zomerbar van de Zomer van Antwerpen. We vroegen aan verantwoordelijke Dennis Vande Veegaete om te vertellen waaraan de bezoekers zich kunnen verwachten. Vande Veegaete: “De Zomerbar, dat is genieten. Van elkaar en van je kinderen. De kinderen spelen in het speelbos of rolschaatsen. Ook de allerkleinsten hebben er plezier. Zij woelen in het zand. En jij komt tot rust in een hangmat of praat bij met vrienden.”

Dennis Vande Veegaete gaat enthousiast verder: “Zalig niets doen, dat doe je daar. Het team van de Zomerbar zorgt voor verfrissende drankjes en heerlijk eten, aan een zacht prijsje. Kom naar de Zomerbar en je bent er echt even tussenuit. In deze zomerse oase is het net alsof je op reis bent! En met lekker eten en drinken en fijn gezelschap vergeet je de tijd meteen.”

Praktisch: Zomerbar, Park Groot Schijn, vanaf nu t.e.m. 28 augustus van 14 tot 00 u. (niet op maandag). Vrije toegang.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. somers

    zomer bar is elke dag vakantie, behalve op maandag

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)