Select Page

De zomervakantie start met een knal

De zomervakantie start met een knal

Circus Boelaere in Te Boelaarpark was een voltreffer. Knappe optredens, mooi weer en heel veel volk. Het circus is een samenwerking van de drie omringende districten.

In de buurt van het vliegveld grenzen de drie districten Deurne, Borgerhout en Berchem aan elkaar. Ongeveer op het driedistrictenpunt ligt het Te Boelaarpark, een uitgelezen plek om de tenten van het Circus Boelaere op te trekken. Zowel jong als oud kwamen aan hun trekken. Kleuters mochten meedoen met Larie en Apeschool van Hoetchacha. Grotere bengels konden dan weer hun gangen gaan bij Ell Circo D’ell Fuego. Helemaal vanuit het verre Spanje was Circ Panic naar het park gekomen met een meer dan prachtige act die ook volwassenen kon bekoren. En in Jacuzzi Minestrone trokken twee koks van de dobberende ‘spruiten’ een lekkere kinderbouillon. En er was nog veel meer te zien.

De kop van de zomervakantie is er af. Als Circus Boelaere een graadmeter is,  belooft 2022 een lange, hete zomer te worden.

Foto boven: kinderen konden hun acrobatische vaardigheden oefenen

Foto onder: Jacuzzi Minestrone

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)