Select Page

Kaduke elektriciteitskast aan sportoase Groot Schijn

Kaduke elektriciteitskast aan sportoase Groot Schijn

Aan de ingang van Park Groot Schijn, om precies te zijn aan de toegangsweg die naar het zwemcomplex van Sportoase leidt, staat, of beter gezegd, ligt een kaduke elektricititeitskast.

Een buurtbewoner, die niet met naam wil worden vermeld, had gemerkt dat de elektrictiteitskast naast de brievenbus van Sportoase Groot Schijn tegen de vlakte lag. De man reageerde als een betrokken burger en meldde het defect bij de klantendienst van de stad: “Ik heb de melding rond 19 maart doorgeven aan de stad. Ik kreeg als antwoord dat netbeheerder Fluvius bevoegd is en dat de stad mijn melding zou hebben doorgegeven aan de netbeheerder. Begin vorige week kreeg ik een mail van Fluvius dat de melding werd doorgegeven aan de bevoegde afdeling die zo snel als mogelijk een technicus zou langs sturen.” De bezorgde  buurtbewoner kreeg wel de goede raad om niets aan te raken en op veilige afstand te blijven.

Daarstraks kwam onze lezer nog eens voorbij de nutskast gefietst. Tot zijn verwondering was er nog niets veranderd: “De beschermkap was door een voorbijganger op de kast gelegd, maar het geheel ligt er even kaduuk bij als drie weken geleden.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 79%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)