Select Page

Nieuwe voorzitter voor N-VA Deurne

Nieuwe voorzitter voor N-VA Deurne

De N-VA afdeling van Deurne hield een bestuursverkiezing. De verkiezing leidde tot een wissel van de wacht.

Mascha Van Huffelen (45) is verkozen tot nieuw voorzitter van N-VA Deurne. Alain Hoeckx zal als ondervoorzitter zetelen. Van Huffelen is districtsraadslid sinds 2020 en was voorheen afdeling-secretaris. “De voorbije 3 jaar heb ik gemerkt dat we bij N-VA Deurne allemaal een groot hart hebben voor ons district en dicht bij onze bewoners staan. We vertrekken steeds van uit onze eigen sterkte. En dat zijn de verwezenlijkingen die we hebben gedaan in de 6 jaar dat we in het college zitten. Samen met deze vernieuwde bestuursploeg wil ik volop gaan voor een sterk resultaat in 2024.” aldus kersvers voorzitter Mascha Van Huffelen. Als raadslid wil zij zich vooral inzetten voor de strijd tegen zwerfvuil en sluikstort, dierenwelzijn, groen en meisjesvoetbal.

Nieuwkomers in het bestuur zijn Rebecca Gevers, Benny Van Loon, Pierre Lorentop, Elvira Van Den Eynden en William Kitenge Mulimbi Ngoy. Van Loon is een opvallende naam in dit lijstje. Tot twee jaar terug was hij voorzitter van de O-VLD. In de sport zou dit een toptransfer worden genoemd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)