Select Page

Fotograaf reikt award uit

Fotograaf reikt award uit

Het gaat deze dagen hard voor Peter Casie. Enkele weken terug werd hij voor de tweede keer gevraagd als fotograaf voor de wedstrijd modellenwedstrijd ‘Models International’. En nu gaat hij voor de achtste maal een samenwerking als mediapartner aan met ‘Miss wellness beauty’.

De gevierde modefotograaf licht graag de ‘Miss wellness beauty’ toe. Casie: “Het is niet echt de klassieke missverkiezing die op zoek gaat naar het schoonste poppemieke, maar een zoektocht naar een ambassadrice voor de wellness en beauty sector. De winnares wordt een jaar lang het gezicht van de hoofdsponsoren.”

Peter Casie zorgt ook voor de ‘fotoPe award’. Casie: “Dit is een jaarlijks terugkomende extra prijs voor de meisjes. De dames kunnen elk een eigen fotoshoot plannen met mij en ik kies dan uiteindelijk, los van de wedstrijd of punten, een meisje dat de award wint. Zij mag dan mee als VIP naar events en krijgt een plekje op de nieuwe reclame.”

Foto boven: Groepsfoto van de finalistes van dit jaar (Foto: FotoPe)

Foto onder: Foto van de uitreiking van de award van vorig jaar: (vlnr) Peter Casie en Maxine Van Belleghem (Foto: Cris Feys)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)