Select Page

Nieuw bestuur voor Jong N-VA

Nieuw bestuur voor Jong N-VA

De jongerenafdeling Jong N-VA Deurne heeft een nieuw bestuur gekozen. Er waren vier functies in te vullen: voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester.

Tom Van Eycken (28) volgt Jorge Gonzalez op als voorzitter en Davina Coone wordt de nieuwe secretaris. Daarnaast zijn ook Rebecca Gevers en Xander Pëto opnieuw verkozen als bestuurslid. Gevers zal de taken van ondervoorzitter op zich nemen en Pëto gaat verder als penningmeester. De nieuwe bestuursploeg is aan zet voor de volgende twee jaar. De jongeren kwamen samen in Deurne voor de tweejaarlijkse bestuursverkiezingen van de afdeling. Alle N-VA-leden jonger dan 31 waren stemgerechtigd en konden zich ook kandidaat stellen om toe te treden tot het bestuur

De nieuwe voorzitter woont in Deurne-Zuid en is beroepshalve systeembeheerder ICT. Hij is nog maar net lid van Jong N-VA Deurne, maar ziet het volledig zitten. Tom Van Eycken: “Als voorzitter hoop ik vooral mee richting te kunnen geven aan een groep aangename mensen die we hopen uit te breiden naar de toekomst toe. Een groep waarin iedereen zijn of haar ideeën en bijdragen kan leveren om zo tot een leuk uitgewerkte activiteit te kunnen komen.”

Om het nieuw bestuur te vieren werd er geklonken in de winterbar Den Exter in Deurne-Zuid. “Een gezellig samenzijn in een al even gezellig kader.” luidde het bij de jongeren.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)