Select Page

Vlaams Belang sluit secretariaat met een cadeautje van jong N-VA

Vlaams Belang sluit secretariaat met een cadeautje van jong N-VA

De Deurnese afdeling van het Vlaams Belang sloot zaterdag haar secretariaat aan de Turnhoutsebaan. De partij wil naar eigen zeggen “zelf de wijken intrekken en niet wachten tot de burgers tot ons komen.” Dat was jong N-VA Deurne niet ontgaan.

Met een kopie van ‘Naar de burger voor Dummies’ stapten secretaris Jorge Gonzalez en districtsraadslid Alain Hoeckx de afscheidsreceptie van Vlaams Belang Secretariaat Deurne binnen, waar zij vriendschappelijk werden ontvangen door afdelingsvoorzitter Jan Van Wesembeeck. Ceremonieel en met vooral een satirische knipoog overhandigden ze hun geschenk. “Vanuit Jong N-VA Deurne wilden wij heel graag Vlaams Belang Deurne erop wijzen dat wat zij nu gaan doen, de wijken intrekken, al jarenlang wordt gedaan door N-VA Deurne. Onze wijkbezoeken zijn een manier om op laagdrempelige wijze de dialoog aan te gaan met de Deurnenaar en hun vragen te beantwoorden,” aldus Jorge Gonzalez, “Het was voor ons ook belangrijk om dit op een satirische wijze te doen, zonder te schofferen. Enige politieke etiquette is zeker niet teveel gevraagd.”

Alain Hoeckx, lokaal districtsraadslid, ging hier verder op in: “Burgerparticipatie en directe dialoog met de Deurnenaar is voor Jong N-VA Deurne een prioriteit en wij zijn zeer blij dat dit voor onze mede-partijen ook belangrijk is.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)