Select Page

Nieuw districtsraadslid legt de eed af op de Herentalsebaan

Nieuw districtsraadslid legt de eed af op de Herentalsebaan

Sonja Stoop (N-VA) legde gisteravond de eed af als nieuw districtsraadslid. Dat gebeurde op een bijzondere locatie: bij het nieuwe kunstwerk op de Herentalsebaan.

Het nieuwe districtsraadslid vervangt Maarten Goetstouwers die enkele weken geleden ontslag nam. Goetstouwers kon omwille van persoonlijke redenen niet langer meer zetelen. Sonja Stoop, een huishoudhulp, woont in Deurne Zuid. Zij is actief in de buurt van de Herentalsebaan en het Arenaplein. Stoop wil naar eigen zeggen zorgen voor Deurne en de Deurnenaar. Zij hoopt vanuit haar nieuwe positie kleine ongemakken te kunnen oplossen. Het nieuwe districtsraadslid houdt van fietsen en wandelen, vooral in de buurt. En van een kopje koffie in buurthuis ’t Pleintje. Stoop: “Ik praat graag met de andere bezoekers.”

Omdat de districtsraad digitaal verloopt, legde Sonja Stoop in openlucht de eed af in handen van districtsraadvoorzitter Frank Geudens (Vooruit). Zij verkoos het nieuwe kunstwerk van Maarten Schaubroeck op de Herentalsebaan als locatie. Stoop: “Dit kunstwerk symboliseert de nieuwe dynamiek van de Herentalsebaan en de ruimere buurt.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)