Select Page

Antwerp Phantoms leider in Vlaamse Bekercompetitie en Runner-up in Nationale titelstrijd

Antwerp Phantoms leider in Vlaamse Bekercompetitie en Runner-up in Nationale titelstrijd

De Antwerp Phantoms hebben twee wedstrijden gewonnen in twee verschillende competities.

Op 6 december jl. speelden de Sinjoren een wedstrijd voor de Beker van Vlaanderen tegen Olympia Heist-o/d-Berg. Het werd een tweede overwinning van Phantoms tegen Olympia waardoor de Antwerpenaren momenteel leider zijn in deze nieuwe bekercompetitie. Eindscore: 6-4 (2-2, 2-1, 2-1) met doelpunten van Klijsen, Van Noten, Schrickx, Van Egdom, Pyl & Bober.

Afgelopen zaterdag 11 december zette een opnieuw sterk spelend Antwerp Phantoms de Leuven Chiefs opzij, met als gevolg een tweede plaats, maar met een wedstrijd minder gespeeld dan leider Mechelen Whales, in de ranking van eerste divisie voor het nationale kampioenschap. Amper twee minuten na de eerste face-off zette Michael Van Egdom het eerste punt op het scoreboard. Chiefs kon snel gelijkmaken, maar halverwege de periode zette de thuisploeg het op een sprintje en werd een kloof geslagen die de bezoekers niet meer konden overbruggen. Vooral in de tweede periode werd het scoringsvermogen van Phantoms duidelijk met acht voltreffers. Eindscore: 15-2 (5-1; 8-1; 2-0) met doelpunten van Van Egdom (3), Van Noten (4), Adriaenssens (3), Bober, Kila (3) & Pyl.

Christian Pierre

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)