Select Page

Ontploffing vernielt voordeur en garagepoort

Ontploffing vernielt voordeur en garagepoort

Gisteravond laat knalde het nogmaals in Deurne. Deze keer werd een inkomhal en garagepoort van een appartementsgebouw zwaar beschadigd.

Een luide knal schrikte gisteravond de buurt op. Op de Dascottelei was volgens de eerste vaststelling van de politie vuurwerk afgestoken. Daarbij werden inkomhal en garagepoort van een appartementsgebouw beschadigd. De politie stelde een perimeter in en het labo en DOVO kwamen ter plaatse voor verder onderzoek. De daders en omstandigheden van het incident zijn voorlopig nog onduidelijk.

Het is een zoveelste ontploffing in enkele weken tijd. Op 27 november ll vernielde knalvuurwerk een voordeur in de Lakborslei. Hier gaat het vermoedelijk om een geval in de relationele sfeer. Twee dagen daarvoor werd een aanslag gepleegd op een huis in de Jules Steursstraat. De deur werd uit haar hengsels geblazen. Op 11 november werd hetzelfde huis ook al eens het doelwit van een ontploffing. In beide gevallen zoekt de politie naar een verband met het drugsmilieu.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)