Select Page

Geweerschoten schrikken buurt op

Geweerschoten schrikken buurt op

Vannacht weerklonken er opnieuw schoten in Deurne Noord. Maar de politie vond geen sporen terug.

Het was ongeveer 25 minuten over middernacht toen districtsraadslid Arber Halili (Groen) schoten hoorde. Halili: “Het waren minsten vier automatische geweerschoten.” Het districtsraadslid woont in Deurne Centrum: “De knallen kwamen van verder weg.” Ook op de sociale media reageerden mensen die de schoten hadden gehoord.  Woordvoerder van de lokale politie Sven Lommaert bevestigt dat er melding was van geweerschoten: “We hebben een aantal ploegen naar Deurne Noord gezonden. Er waren al enkele ploegen aanwezig. Ook onze mensen hebben de knallen gehoord. Maar we hebben niets gezien en niets gevonden.”

Eerder die avond had de politie ook al een melding gekregen van iemand die was neergeschoten op een pleintje aan de Van Duyststraat. De toegesnelde interventieploegen vonden echter niets. Het zou hier het werk van een flauwe grappenmaker kunnen zijn.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)