Select Page

Deel van het dak is gaan vliegen

Deel van het dak is gaan vliegen

Antwerp speelt deze dagen niet slecht. Maar de pannen van het dak spelen hoeft niet, want daar zorgt de wind wel voor.

Vannacht raasde storm Aurore over het land. In Deurne trok de wind een deel van tribune 1 los. De spelers van RAFC bevinden zich momenteel in Turkije waar ze in de Europa league tegen Fenerbahçe moesten spelen. Die wedstrijd eindigde op 2-2 waardoor Antwerp zijn eerste Europees punt sprokkelde. Of de ploeg zondag op de Bosuil tegen Club Brugge zullen kunnen spelen, is nog nog maar de vraag.

Dat het dak wegwaaide is geen leuk nieuws voor Paul Gheysens, baas van de voetbalclub en van het bouwbedrijf Ghelamco dat tribune 1 heeft rechtgetrokken. In 2020 rukte storm Ciara een deel van de Gentse Ghelamco Arena los. En ook dat stadium is een project van Ghelamco.

(Foto: Swake)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)