Select Page

Boom valt op spoorweg

Boom valt op spoorweg

“Het is stil waar het nooit waait.” schreef het Rivierenhof op haar facebookpagina. Aanleiding was de schade die de rukwinden van zondagnacht in het park hadden veroorzaakt. Een ontwortelde boom trof de nieuwe modelspoorbaan aan het kasteel Sterckshof.

Een kastanjeboom werd door de stormwinden voorbije zondag tegen de vlakte gekeild. Helaas viel hij op de nieuwe modelspoorbaan van de Koninklijke Model Yacht Club Antwerpen (KMYCA), naast kasteel Sterckshof. Een wissel van de spoorbaan werd tot schroot herleid. De club wil de spoorweg proberen te herstellen tegen 13 maart want dan wordt het rijseizoen van de modeltreinen geopend. Dan zijn de leden op de 2de en de 4de zondag van de zomermaanden in het Rivierenhof aanwezig.

(Foto: Pieter Biesemans)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)